Hyni ne
Suporti Teknik
Kryesor / Bonus

Bonus

Depozita bonus
  • Bonusi ofrohet vetem pas nje depozite direkte ne llogari dhe pranimi te kushteve te pjesemarrjes ne promocion. .
  • Bonusi nuk mund te ofrohet nese ka nje tjeter bonus aktiv
  • Bonusi mund të luhet dhe nuk mund të tërhiqet.
  • Shuma e bonus nuk merret nga balanca e salles – por ofrihet si dhurate nga sistemi jone .

Parametrat e depozites bonus mund te rregullohen ne cilesimet e salles nepermjet dy parametrave – Depozita Bonus dhe minimum depozites per bonusin.Depozita bonus mund te kete dy vlera: 0 (fikur) ose 25 perqind. Per ta aktivizuar, nje lojtar duhet te depozitoje jo me pak se vlera e «Minimumi I depozies per bonus» Shuma e bonus do te shtohet menjehere ne balancen e klientit dhe mund te luhet.Lojtari num mund te terheqe para nga depozita bonus.Ky bonus mund vetem te luhet.


Shembull
Nje lojtar depoziton 100 kredite ne llogarine e tij, si konfirmim per pjesemarrjen ne promocion ai merr 25 kredite si bonus
Te disponueshme per terheqje: 100
Totali: 125

Munesia 1
Një lojtar fitoi 1000
Bilanci në llogarinë e tij - 1125
Te disponueshme per tu terhequr: -110

Mundesia 2
Një lojtar humbi 99
Bilanci në llogarinë e tij 26
Te disponueshme per terheqje: 1
25 jane luajtur

Bonus Cashback
Te dashur kliente, procesi i shtimit te bonusit ne depoziten tuaj ka ndryshuar.Ne ndryshim nga menyra se si sistemi ka funksionuar me pare (kur pasi arrihet balanca 0 bonusi kalohet automatikisht ne balance) , tani bonusi perfitohet pas lojes ne nje loje te re – klienti ftohet te luaje lojen bonus ku ai mund te fitoje nga 4% deri ne 50% te depozites se tij fillestare

Urojme qe kjo vecori e re do ta beje sistemin tone akoma me emocionues. Ju urojme gjithe te mirat , stafi zhvillues i StarGame