Hyni ne
Suporti Teknik
Kryesor / Multilevel jackpot

Multilevel jackpot

Sot u aktivizua systemi me shume nivele JackPot (cmimi pare) ne Stargame
Video-lojra elektronike me JackPot –te me shume nivele ka nje shtrirje me shume nivele, qe ju mund te fitoni ne menyre te pavarur. Nje pjese e basteve te lojtareve shkon per llogari te JackPot -tit. Por gjithashtu kjo pjese ndahet dhe shperndahet. Pra, cdo jackpot i pavarur ngrihet ne kete rast. Kur dikush fiton jackpot -in, vlera e tij rivendosent ne vleren minimale, por jackpot –et e tjere jane ende ne rritje.

Kemi 4 nivele progresive Jack Pot: BRONZE JACKPOT, SILVER JACKPOT, GOLD JACKPOT dhe DIAMOD JACKPOT. Ne cilesimet e salles ju mund te regjistroni shumen e secilin jackpot dhe kohen e intervalit gjate se ciles jackpot –ti eshte i garantuar qe fitohet nga cilido lojtar ne sallen tuaj:

Ka disa kushte gjate procesit te vendosjes se jackpot -teve:
- Bronze Jackpot duhet te jete me e uleta e gjithe jackpot -ve..
- Cdo jackpot pasardhes duhet te jete dy here me i madh nga i mepareshmi.
- Pra DIAMOND JACKPOT duhet te jete dy here me i madh se GOLD JACKPOT, dhe GOLD JACKPOT duhet te jete dy here me i madh se SILVER JACKPOT, e cila eshte me e madhe se BRONZE JACKPOT, prandaj.
- BRONZE JACKPOT nuk duhet te jete zero.
Nese ju deshironi, ju mund te mos aktivizoni SILVER, GOLD dhe DIAMOND JACKPOTS.
Ne kete rast do te jete progresive ne sallen tuaj vetem Р BRONZE JACKPOT.

Per te shfaqur informacionin ne panelin e HD TV per te treguar statusin aktual te jackpot -it, ju duhet te krijoni nje ТshortcutУ ne ekran me nje komand linje

casino.exe -game=1 Рusername =login Рpassword =password
Perdoruesi dhe fjalekalimi do te jene nga cilido terminal loje ne sallen tuaj dhe do te perdoret ne panelin autentik te serverit. Eshte e rendesishme qe askush nuk luan me te njejtin perdorues dhe fjalekalim te jackpotit ne sallen tuaj

Also it is possible to display Jackpot information on a screen directly from jackpot.stargame.casino. When displaying, you can choose one of two variants of Jacpot visualization: Diamonds or Dragons. You can select a theme at your choice.