Hyni ne
Suporti Teknik
Kryesor / VPN

VPN

Regjistrimet mbi nje VPN lokale

 1. Per te marre nje akses ne sherbimin vpn (rrjet virtual privat) celes skedari dhe fjalekalimin, ju duhet te dergoni nje kerkese tek mbeshtetesit tane. Celesi skedarit duhet te vendoset ne konfigurimet. Per me teper shikoni detajet ne pikat 4 dhe 5.
 2. Shkarkoni arshiven kliko ketu per lidhje dhe c’paketoje ate
 3. Hap skedarin "client". Shkarko dhe instalo openvpn
 4. Fut skedaret e listuara poshte skedarit ku openvpn eshte instaluar:
  myvpnconfig.ovpn
  start_vpn.cmd
  ta.key
  dhe vpn skedar tek perdoruesi juaj
 5. Ndrysho emrin e skedarit nga vpn.user.p12 brenda skedarit myvpnconfig.ovpn.
 6. Ju mund te krijoni ne ekran nje shortcut per start_vpn.cmd
 7. Starto vpn me te drejtat e Administratorit