Hyni ne
Suporti Teknik
Kryesor / FullHD Roulette

FullHD Roulette

Ekrani kryesorEkrani dyteLojtaret tuaj mund te zgjedhin versioni e lojes me te pershtatshme. Ata gjithashtu mund te zgjedhin nje tryeze private per te luajtur rulete ose te luajne ne tryeze te perbashket me lojtare te tjere, transferimin e shumave ne fusha me te pershtatshme te basteve dhe kohen ne dispozicion per te bastuar.


Kerkesat e sistemit te rekomanduara per lancimin e produktit.


Ju duhet:
Kopjuter personal
CPU: Core 2 Duo
Memory: 4 gb
Karte video GeForce seria 8 ose me lart, qe prodhon dy video (dual), jo me pak se 256 MB memorie te videos (karta grafike)
LAN
HDD 120 gb
OS Windows XP, Windows Vista, Windows Seven

Paisjet e rrjetit:
Router + built-in switch, 4 ports minimum .

Ekranet:
Ekranet me 22 inch * 2 pcs or
LED TV per transmetim 37 inch * 2 cop me suport fullHD 1920x1080