Hyni ne
Suporti Teknik

Pse ne?

 • Rreth 500 lojra te famshme nga prodhuesit me te mire. Sistemi jone permban me teper se 19 lojra Red Tiger, me teper se 30 lojra Netent, me teper se 32 lojra Mainama dhe me teper se 12 Igrosoftlojra kumari..
 • Lista e produkteve te disponueshme eshte ne rifreskim me lojera te reja te famshme.
 • Cilesi e shkelqyer e grafikes dhe efektet e zerit.
 • Matematike origjinale.
 • Nderfaqe perdoruesi miqesor.
 • Hap-pas-hapi perdorim.
 • 24/7 suport teknik.
 • Nje matematike me efikasitet dhe perqindje te rregullueshme.
 • Jackpot progresiv me Multi-nivele..
 • Kushte te favorshme te bashkepunimit.
 • Zbritje shtese per konsumatere te medhenj dhe afatgjate.
Contact us

Lojerat tona

Game Art is a relatively young and already incredibly popular provider of cross-platform video slots. Amazing, bright graphics, innovative gaming solutions, exciting stories, compatibility with different devices and OS, fair mathematics, bonuses and multi-level jackpots, multi-currency and multi-language capabilities have won their audience. GameArt has a leading position in the market and has already earned a number of awards for its first-class, creative product.
Galeria permban 45  lojrat..
RedTigerGaming is a popular provider of casino software. The games created by Red Tiger stand out with excellent graphics, high-quality sound design and breathtaking gameplay that will not leave anybody indifferent. Of course, the slots do not go without great features and bonuses.
Galeria permban 76  lojrat..
Mainama is famous for its bright and lively video slots. The brand stands out for its great graphics, atmospheric music and funny characters. Mainama constantly pleases players with solid wins. Are you ready to take the risk? Then go to the corresponding section in our game selector!
Galeria permban 33  lojrat..
Netent is a real gem of our casino! It is one of the top slot providers in the industry. Their games are renowned for their gorgeous animations, sound effects and unmatched graphics quality. The service offers a wide range of games from the best provider.
Galeria permban 32  lojrat.
Igrosoft is one of the most experienced developers on the gambling market who also has its own production of slot machine boards. The Igrosoft team has earned the trust of its clients with the impeccable stability of their services! High RTP, transparent rules, the latest technologies and bright graphics are the key to the success of the company and the high attendance of your gaming clubs and online casinos!
Galeria permban 19  lojrat..
Game Art is a relatively young and already incredibly popular provider of cross-platform video slots. Amazing, bright graphics, innovative gaming solutions, exciting stories, compatibility with different devices and OS, fair mathematics, bonuses and multi-level jackpots, multi-currency and multi-language capabilities have won their audience. GameArt has a leading position in the market and has already earned a number of awards for its first-class, creative product.
Galeria permban 45  lojrat..
RedTigerGaming is a popular provider of casino software. The games created by Red Tiger stand out with excellent graphics, high-quality sound design and breathtaking gameplay that will not leave anybody indifferent. Of course, the slots do not go without great features and bonuses.
Galeria permban 76  lojrat..
Mainama is famous for its bright and lively video slots. The brand stands out for its great graphics, atmospheric music and funny characters. Mainama constantly pleases players with solid wins. Are you ready to take the risk? Then go to the corresponding section in our game selector!
Galeria permban 33  lojrat..

Live Casino

Live dealer games idea was accepted with enthusiasm by players around the world! This is an emotional and atmospheric reality in an online format! Modern technologies give us the opportunity to play with real opponents and interact with live professional dealers from the comfort of our home.

StarGame's impressive collection of games already delights millions of players. Live dealer roulette by Evolution and ALG, Live dealer poker and Live dealer baccarat by Evolution are a perfect combination of comfort and atmosphere of the best gaming halls in the world. All actions in the games are performed by professional dealers in real time.

Experience real emotions, win real money with StarGame!

You can play live dealer games by the link: https://live.stargame.games/
Baccarat
Keno
Poker
Roulette

Ne ofrojme

JACKPOT ME SHUME NIVELE
Sistemi jone ofron 4-nivele progresive jackpot:
Bronze,
Argjend,
I arte dhe
Diamant
jackpot.
DEPOZITA BONUS
A player can get a bonus, when he makes a deposit and if he accepts the Terms and Conditions. Për ta aktivizuar atë, një lojtar duhet të bëjë një depozitë më pak se depozita minimale për vlerën e bonusit. Shuma e shpërblimit kreditohet në bilancin e lojtarit. Bonusi mund të luhet vetëm në lojëra elektronike dhe video poker. Nuk mund të arkëtohet. 
CASHBACK BONUS
Gjithmone kur nje lojtar krijon depozit ne faqen e internetit, ai merr mbrapa te hollat e tij ne llogarine e 10% te depozitave. Kjo nuk eshte limiti per minimumin e sasise ne depozit per kthim mbrapa (CashBack) bonus. Ky bonus ka vecori ne vijim: kur parate terhiqen, bonuset pastrohen.
Do you want to play a classic slot that has already won millions of hearts? Or are you looking for something new and exceptional? We give you an opportunity to enjoy our best games anywhere and anytime. The application is easily and quickly installed on almost any Android device at any price. Now your favourite slots are always within easy reach.
 • Gjuhet: Anglisht, Rusisht
 • Kerkesat teknike: Android 2.3 ose me lart
 • Instalimi ne SD: po
 • Kategoria: Lojrat

Rreth nesh

 eshte nje sistem i avancuar qe ofron nje game te gjere te lojrave nga prodhuesit me te mire. Ne kujdesemi per klientet tane dhe ju ofrojme vetem nje kualitet te larte te produkteve si dhe kushte te favorshme per bashkepunim, gjithashtu nje ulje ekstra per klient te konsiderueshem dhe afatgjate.

Karakteristikat Kryesore

Nje sasi lojrash nga prodhuesit me te medhenj.
Ne gamen e gjere te lojrave ne gjithe boten nga prodhuesite me te medhenj. Sistemi jone permban vetem lojrat me kualitet te larte.
System I thjeshte
Ju nuk keni nevoje te blini kompjuter te shtrenjte.
Sistemi punon me shpejtesi te vogel interneti.
Ju nuk do te besdiseni nga komunikimi i ulet i internetit.
Cilesimet ne sistemin tone jane fleksible dhe ju lejojne te pershtatni perqindjet matematikore me eficense, maksimumin e fitimit, kthimin mbrapa te te hodhave dhe cilesime te tjera.
Kushte te favorshme bashkepunimi afatgjate dhe kliente te rinj

News

All news